Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

Egy szobainashoz talán nem ragaszkodik mindenki, pedig igen hasznos darab – egy tükör vagy egy fogas azonban elengedhetetlen otthonunkban!

Fogas, tükör, szobainas, újságtartó – néhány kis plusz kiegészítő a lakásba, amelyek praktikusabbá teszik mindennapjainkat. Nem gyűrődnek össze a ruháink, le tudjuk ellenőrizni, hogyan is nézünk ki – és lépünk az utcára. Ha pedig pihenés közben újságot olvasnánk, jól jön, ha van kezünk ügyében egy újságtartó, és nem szanaszét hevernek a magazinok.

A lakásba lépve rögtön szükségünk van valamire, ahová a kabátunkat, holminkat lerakhatjuk. Ha olyan előszobafallal rendelkezünk, amelyen csak kevés dolog fér el, igen nagy hasznát vesszük egy fogasnak, amelyen kalaptartó is van.

A klasszikus modelleket mindenki jól ismeri: kellemes fa árnyalat, virágszerű formában nyíló tartókkal. A tömörfa fogasok örök darabok - természetességükben is elegánsak, sötét vagy világos színben.

Az álló fogasok ugyanakkor modernebb kivitelezésben is miénk lehetnek: tömörfa és krómozott acél kombinációban, márvány talppal, fa vázzal, de márvány mintával fóliázva vagy akár ezüst színűre fóliázott, acél rudas változatban.

Aki még a megszokott formával is szakítana, annak kiválóak lehetnek a különleges kialakítású, élénk színűre festett, acél fogasok vagy a nagyon modern illetve minimál stílusú modellek, antikolt cseresznye és krómozott acél színben, vagy tömörfa és krómozott acél kombinációban. Az előszoba, de az iroda is hiányos lenne nélkülük!

Természetesen nem hiányoznak a gyerekeknek való fogasok sem: jó mulatság lesz, ha a csemeték ceruza külsejű vagy figurás álló fogasra helyezhetik a ruháikat!

Ha fali akasztót szeretnénk, sem kell nélkülöznünk a rendhagyó formákat: emberke alakú vagy hullámos fogason tárolhatjuk holminkat, nemcsak az előszobában. A mutatós bükk-krómozott acél fogasok az iroda részeként is remekül mutatnak.

Praktikus darab otthon és irodában is az egyszerű ruhaállvány vagy szobainas.

Előbbi görgős, akasztórudas mivolta miatt talán kevésbé elegáns; ha a környezetbe bútorszerűen simuló modellt szeretnénk, egy bükk-krómozott acél szobainas hagyományos és modern formákban tökéletes választás lehet.

Aki a sötétebb színeket és a fémes csillogást kedveli, több elegáns és szokatlan modellből választhat, akár a tömörfa-krómozott acél vázas, kottatartóra emlékeztető szobainast is hazaviheti!

A mutatós, rétegelt lemez újságtartók igen jó szolgálatot tesznek, ha sok a kóborló hírlap! Falra szerelhető, diszkrét-, vagy többféle padlón tartható formában vehetjük birtokba: csak az a kérdés, a hagyományosabb megjelenésű, vagy a krómozott acél lábas változat, esetleg a teljes krómozott acél mutatna jobban a szobánkban?

Tükör általában jár a fürdőszoba szekrényhez, de egy igazán méretes darabot nem mindig helyezhetünk el ebben a helyiségben. Ha van hely, persze fürdőben is elfér egy közel egyméteres hosszúságú, gyönyörű tükör, ezek a modellek azonban szobában, előszoba részeként érvényesülnek igazán - az oválisak is.

Akár hagyományosat képzeltünk a falra, akár modern megjelenésűt, nem fogunk csalódni a kínálatban! A klasszikus tükör típusok akár álló változatban, fiókos alsó résszel is a miénk lehetnek!

A pácolt- vagy antikolt tömör nyírfa tükrök gyönyörű tartozékai lehetnek egy klasszikus berendezésű otthonnak. A modern és elegáns, vagy visszafogottan modern stílus kedvelői is megtalálják azonban a kedvükre valót! Ezek a „szükséges plusz kisbútorok” a hálószoba, a vendégszoba és a nappali hasznos darabjai is lehetnek.Kapcsolódó cikkek

Ha puff jár az dohányzóasztalhoz?

Ha puff jár az dohányzóasztalhoz?

Hangulatos dohányzóasztal-szett kis terekbe
Ágyneműtartó nélkül

Ágyneműtartó nélkül

Valamit valamiért...
Ha figurák tartják az asztalt...

Ha figurák tartják az asztalt...

Az asztal, ami nem marad észrevétlen
Én kicsi fotelem...

Én kicsi fotelem...

Az otthoni kedvenc
Kiegészítőt fenyőben!

Kiegészítőt fenyőben!

Fenyős jó reggelt!