Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Emeletes és galériaágyat a gyereknek

Pihenőhely és játéktér egyben!

Egy helyre két gyereket – a gyerekszobában az egyik legpraktikusabb megoldásnak számít az emeletes ágy, amely nemcsak fekhely, hanem játékra is megfelelő!

A gyerekek bármiből képesek kiváló játékot kreálni, ha pedig egy bútor valódi helyet is szolgáltat ehhez, még boldogabbak! Az emeletes ágy saját gyermekkorunkból is ismerős lehet – kisebb gyerekszoba esetén nagyon hasznos és praktikus megoldás: van két kényelmes ágy, mégis helytakarékos ez a gyerekbútor, és a csemeték akár játszótérnek is használhatják.

A gyermekeknek szánt emeletes ágyak legtöbbje tömör fenyőfa, masszív és natúr formájában, lakkozottan is nagyon mutatós.

Létrája mindkét oldalra szerelhető, nem kell amiatt aggódni, hogy nem lesz praktikus az elhelyezése. Hogy minél inkább igazodjanak igényeinkhez, az emeletes ágyak számos változatban kaphatók.

Az ágy miénk lehet önmagában, de akár alá rakható fiókos részekkel is kiegészíthető, ami nemcsak ágyneműnek, hanem a játékoknak is kiváló pakolóhely.

Kérhető galériaágy formában, amely alatt jól használható üres hely van – ide az íróasztal is kerülhet, természetesen lámpával -, de kaphatók hozzá ágy alá építhető szekrények, amely rengeteg tárolóhellyel látja el a lurkót és tökéletes kis játszóház is lehet belőle.

Akár csúszdát is szerelhetünk az ágy egyik oldalára! Az emeletes ágyhoz kaphatók falra vagy ágyra szerelhető kisszekrények, polcok – a tökéletes berendezésért.

Az egyszerű megjelenésű fenyőfa ágyak mellett a modern külsejű, bútorlapos galéria- és emeletes ágy is rendkívül mutatós: a nagyobbacskák számára is divatos gyermekbútor, amely akár fehér frontú elemekkel is hangulatosabbá tehető. A galériaágyat komódokkal és lépcsővel is kiegészíthetjük, s máris több a pakolófelületünk! Válasszunk gyorsan, ha egy igazán szép és praktikus bútort szeretnénk a gyerekszobába!Kapcsolódó cikkek

Komódot, kisszekrényt a tároláshoz

Komódot, kisszekrényt a tároláshoz

Jótékonyan rejt, de meg is mutat…
Álló lámpát a szobába!

Álló lámpát a szobába!

Állva jó ez a lámpa!
Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

Hogy miért előnyös? Kattints és nézd meg!
Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Legyen menő a nappali kedvence!
Zsenília szövetek

Zsenília szövetek

Strapabíró borítás...