Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Franciaágyat takaróval

Vele nagyon könnyű…

Könnyen ágyazható, pakolható, mutatós ágyra lenne szükségünk? Az ágytakarós franciaágyak széles választékában megtaláljuk a nekünk valót.

Ha a hálószoba bútorok már készen állnak és már csak a franciaágy hiányzik a teljes berendezéshez, előnyben vagyunk, mert tudjuk, milyen színek dominálnak a hálóban, ezért az ágy kiválasztása sem olyan nehéz.

Sokan szeretik az ágytakarós franciaágyakat - nem véletlenül. Miért is jó egy ilyen ágy? Nemcsak azért, mert az ágytakaróval könnyedén elrejthetjük az ágyneműt, anélkül, hogy nap mint nap bevetnénk az ágyat, és a hatás mégis mutatós marad.

Azért is, mert felnyitható, tágas ágyneműtartós részt tartalmaz, ahová számos dolog befér az ágyneműn kívül is, és nem kell hozzá külön matracot venni.

Az ágytakarós franciaágyak kiváló bonellrugós matracokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a 2 személyes ágy kényelmét. Egyik-másik modell külön gerincvédő- illetve relax zónával gondoskodik a még egészségesebb alvásról.

Mindegyik kárpitozott, mutatós ágytakarós modell kiváló pihenőhelyet kínál mindennapos alvásra, akár a hálószoba, akár a vendégszoba bútora. Nem számít, hogy az egyszerű megjelenésű-, a klasszikus stílust képviselő, elegáns vagy éppen a modern ágyak a kedvenceink.

Több fajta franciaágy áll rendelkezésünkre mindegyik típusból – sőt, a váznak és az ágytakarónak is megadhatunk a rendelésnél más-más szövetet.

A praktikus és szépséges ágyak némelyikéhez díszpárnák is járnak, hogy a látvány még esztétikusabb legyen – és amelyek szintén kérhetők külön szövettel. Így egészen biztos, hogy ágytakarós franciaágyunk tökéletesen illeszkedik majd a hálószoba berendezésébe – no és minőségi alvással jutalmaz bennünket nap mint nap!Kapcsolódó cikkek

Modern kanapék

Modern kanapék

Stílus és design egy helyen!
Fali kép dekorációk

Fali kép dekorációk

Milyen hangulatot szeretnénk?
Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

A szükséges plusszok!
Bútorozzunk elemekkel!

Bútorozzunk elemekkel!

Elemezzük tovább a szobát!
Ágykeretet tömör fenyőből

Ágykeretet tömör fenyőből

Micsoda ágy, micsoda vágy!