Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Franciaágyat takaróval

Vele nagyon könnyű…

Könnyen ágyazható, pakolható, mutatós ágyra lenne szükségünk? Az ágytakarós franciaágyak széles választékában megtaláljuk a nekünk valót.

Ha a hálószoba bútorok már készen állnak és már csak a franciaágy hiányzik a teljes berendezéshez, előnyben vagyunk, mert tudjuk, milyen színek dominálnak a hálóban, ezért az ágy kiválasztása sem olyan nehéz.

Sokan szeretik az ágytakarós franciaágyakat - nem véletlenül. Miért is jó egy ilyen ágy? Nemcsak azért, mert az ágytakaróval könnyedén elrejthetjük az ágyneműt, anélkül, hogy nap mint nap bevetnénk az ágyat, és a hatás mégis mutatós marad.

Azért is, mert felnyitható, tágas ágyneműtartós részt tartalmaz, ahová számos dolog befér az ágyneműn kívül is, és nem kell hozzá külön matracot venni.

Az ágytakarós franciaágyak kiváló bonellrugós matracokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a 2 személyes ágy kényelmét. Egyik-másik modell külön gerincvédő- illetve relax zónával gondoskodik a még egészségesebb alvásról.

Mindegyik kárpitozott, mutatós ágytakarós modell kiváló pihenőhelyet kínál mindennapos alvásra, akár a hálószoba, akár a vendégszoba bútora. Nem számít, hogy az egyszerű megjelenésű-, a klasszikus stílust képviselő, elegáns vagy éppen a modern ágyak a kedvenceink.

Több fajta franciaágy áll rendelkezésünkre mindegyik típusból – sőt, a váznak és az ágytakarónak is megadhatunk a rendelésnél más-más szövetet.

A praktikus és szépséges ágyak némelyikéhez díszpárnák is járnak, hogy a látvány még esztétikusabb legyen – és amelyek szintén kérhetők külön szövettel. Így egészen biztos, hogy ágytakarós franciaágyunk tökéletesen illeszkedik majd a hálószoba berendezésébe – no és minőségi alvással jutalmaz bennünket nap mint nap!Kapcsolódó cikkek

Nagy segítség: a tálalószekrény

Nagy segítség: a tálalószekrény

A bútor, ami nem hiányozhat a tálaláshoz!
Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Jól mutatna egy jó bőr?
Lámpát a falra!

Lámpát a falra!

Még a lámpában is a kedvenc bújik meg!
Rugós kanapék

Rugós kanapék

Mikor válasszunk rugós kanapét?
Kell egy jó konyhabútor!

Kell egy jó konyhabútor!

Hogy igazán kézre álljon a konyha…