Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Asztali lámpa választék

Olvasni szeretnénk? Jól jönne az asztalra egy kellemes világítás, de nem erős fényre van szükségünk? Az asztali lámpák között mindkét célra megtaláljuk az alkalmas modellt!

Bár a csillár fénye bevilágítja a szobát, mégiscsak kellene egy fényforrás, egy dolgozólámpa, amely az asztalon lehetővé teszi a tanulást, olvasást vagy a munkát, esetleg remek éjjeli lámpa, és kellemes hangulatfényt varázsol a sarokba, ha lekapcsoljuk a nagy villanyt. Olyan asztali lámpa kell nekünk, amely mindkét célra használható? Válasszunk a kínálatból!

Akár hagyományos bútorokkal van berendezve a helyiség, akár kifejezetten modern darabokkal, az ideális asztali lámpa kiválasztása nem lesz nehéz!

Mindenkinek ismerősek lehetnek a sokféle színben kapható, kis „gomba” lámpák, textil búrával, melyek egyszerűségük ellenére is vidámak és mutatósak. Kis méretük miatt bárhol elférnek.

Igaz ez az antik stílusú lámpákra is, melyek eleganciájukkal tökéletes lakberendezési kiegészítők klasszikus bútorok mellett, a kissé keleties stílusú Bahia lámpákra, a kifejezetten modern vonalvezetésű, kissé retrós hangulatú Bombai- vagy az egyszerű, letisztult tofu lámpákra – valamennyi asztali lámpa inkább hangulatfényt ad, mintsem erős világítást, de ez is a céljuk.

Aki a konzervatív megjelenésű, mindenfelé állítható, erős fénnyel ellátó fémlámpákat szereti – amilyeneket már évtizedekkel ezelőtt is használhattunk -, változatos színekből és változatos formából választhat, hiszen nemcsak az alap árnyalatok állnak rendelkezésre ezekből a praktikus „örökmozgókból”. Asztal szélére szerelhető, de talpas változatuk is van.

Íróasztalra tervezték elsősorban a szintén többféle megjelenésű – kerek vagy több típusú szögletes – , törzsnél le-fel állítható, kis talpas lámpákat, melyek a legkülönbözőbb mutatós színben kaphatók. Szintén elég kicsik ahhoz, hogy bárhol „bevethetők” legyenek! Kissé futurisztikus, kifejezetten férfias megjelenésű változatuk is rendelkezésre áll, hosszúkás fejjel és stabil talppal.

A hagyományosabb lámpák rajongói klasszikusabb külsejű búrával, rugalmas törzzsel és talppal rendelkező kislámpát is állíthatnak asztalukra.

Csiptetős és modernebb változatban is a választhatjuk őket, ezekből a lámpákból ráadásul mindenféle szín van, amilyet csak szeretnénk!

Az elegancia híveinek találták ki a bank lámpa-típusokat is, amelyek egy szép, klasszikus íróasztalon mutatnak a legjobban!

Ellenben, aki hangulattermető lámpát szeretne, de egy kicsit játékosabb külsejűt, válassza a gyerekszobába is tökéletes csillámporos- vagy lávalámpákat, melyek a bennük le-fel mozgó, olvadt viaszbuborékok miatt igazán különleges látványban részesítenek. Világítás és dekoráció egyben!

Ugyancsak a gyerekszoba dísze lehet a mesefigurás modell, amely kifejezetten asztali lámpa. Kicsi, mutatós és különösen kedves lesz a gyermeknek, ha kedvenc mesehőseit ábrázolja!

A meghitt és meleg hangulatról sómécsessel és sólámpával is gondoskodhatunk – utóbbi még egészségünkre is kiváló: természetes és egészséges fényforrás, amely speciális kipárolgásának köszönhetően jó hatással van az asztmás-, és allergiás betegekre is. Válasszunk fényt és/vagy hangulatot!Kapcsolódó cikkek

A nappali szekrénysora

A nappali szekrénysora

Válaszd ki a nappali főszereplőjét!
Gerincvédő zónás kanapék

Gerincvédő zónás kanapék

Ha nem csak a kényelem a fontos, hanem az egészség is!
Ágykeretet tömör fenyőből

Ágykeretet tömör fenyőből

Micsoda ágy, micsoda vágy!
Kókuszmatracokról

Kókuszmatracokról

Kókuszréteg a kényelmes alvásért!
Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Mit nekem egy kanapé?!