Fejléc scriptblokk

Ágykeretet klasszikusban

Semmi sincs olyan szép számunkra, mint egy valódi klasszikus bútor? Ezen stílus szerelmeseinek ajánlottak ezek a csodálatos, régies ágykeretek, amelyek teljessé teszik a gyönyörű, klasszikus hálószobát.

Aki a klasszikus bútorokat szereti, nem feltétlen régimódi, sőt. Manapság a fiatalokat éppúgy magával ragadja ez a stílus, mint az időseket. Hogy teljes legyen az összhang, a hálószoba berendezése is készüljön ebben az elegáns, méltóságteljes stílusban! Mindenképp szükségünk lesz egy gyönyörű, klasszikus ágykeretre.

A 2 személyes franciaágy típusok sorában külön említést érdemel ez a három masszív, kifejezetten klasszikus modell.

Ha a hagyományos mélybarna árnyalatokért rajongunk, a méretes, régies fejtámlával, elegáns lábakkal ellátott, patinázott dió színű, vagy az egyszerűbb megjelenésű, sötét alma színű, bútorlapos klasszikus franciaágy lesz a mi választásunk.

Mindkét modell ágyráccsal rendelkezik, és mivel egy bútorcsalád részei, ha szeretnénk, éjjeliszekrényt, valamint egész hálószoba-berendezést is rendelhetünk az ágyak stílusában.

A klasszikus ágykeretek sorában egyedülálló darab a fehér, antikolt tömör nyírfa franciaágy is, magas fejtámlájával, királyi megjelenésével, melyhez ugyancsak kérhető egy-vagy három fiókos éjjeliszekrény.

A hagyományos stílusú, gyönyörű ágyak, melyek lapraszerelten érkeznek otthonunkba, természetesen a vendégszoba kiváló pihenőhelyéül is szolgálhatnak. No és ki ne aludna szívesen egy ilyen monumentális, elegáns ágyban…? Éljünk ezzel a királyi kényelemmel!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Lemosható szövetek

Lemosható szövetek

A gyerek és koszbarát szövet!
Előszobába: cipősszekrények és falak

Előszobába: cipősszekrények és falak

A bútor, ami „kezünk alá dolgozik”
Asztali lámpa választék

Asztali lámpa választék

Teremtsünk fényt!
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek az ülőgarnitúrára