Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Előszobába: cipősszekrények és falak

Akár kicsi, akár nagy az előszobánk, egy praktikus és szép bútornak lennie kell benne, ahová lepakolhatunk – és mellesleg megadja a helyiség hangulatát.

Az előszoba praktikus berendezése nemcsak azért fontos, hogy elindulva vagy hazaérve „kezünk alá dolgozzon” egy kisbútor, ahol a cipőket, az esernyőt, a kabátot, a kulcsot tartjuk - minden lényeges tárgyat elhelyezhetünk rajta vagy benne, ami elinduláskor kell, és lepakolhatunk rá, ha hazaértünk.

Emellett azonban ez a bútor a vendégfogadó is: aki hozzánk érkezik, először az előszobába lép be. Nem mindegy, milyen hangulatot áraszt ez a helyiség, melyhez a bútorok sokban hozzájárulnak!

Egy kis előszoba ugyanolyan jól berendezhető, mint egy nagyobb, csak a megfelelő bútorok kellenek hozzá!

A kalaptartó, a fogas, a cipősszekrény és a tükör egy kisméretű szekrényben is elfér – erre jó az előszobafal, ez a „négy az egyben” jellegű kisbútor, amely egyszerű vonalvezetésével mutatós és közben abszolút helytakarékos!

Választhatunk közülük is kisebbet és nagyobbat, egyszerű, modern vagy minimalista megjelenésűt, de a klasszikus stílus rajongói sem maradnak hoppon, ha egy igazán hagyományos, díszléces előszobafalat szeretnének…

Némelyik modellt hozzáillő szekrénnyel is kiegészíthetjük, ha mégsem bizonyul elégnek a hely, illetve számos szekrény elemes bútorcsalád része, így a stílusában akár más helyiségeket is berendezhetünk.

Ellenben ha csak úgy illeszthető tökéletesen a helyre, akár külön elemként is miénk lehet a fiókos cipősszekrény és a polcos-akasztós fogas.

Egy méretesebb előszoba nagyobb variációs lehetőségekkel bír: használjuk ki a teret! Kiválóan mutat benne egy méretesebb előszobaszekrény, amelyben nemcsak sok fiók – egyben cipősszekrény -, hanem akasztós szekrény és számos kisebb pakolófelület van. Több kabát is kényelmesen elfér a fogason, nem kell őket folyton elrakni szem elől.

A változatos külsejű előszoba berendezéseket gyönyörű fa árnyalatokban rendelhetjük, egyes modelleknél a fiókok és a szekrény frontrésze trendin kétszínű. Ha csak arra van szükségünk, külön cipősszekrényt és cipőtartót is találunk. Bőven van választási lehetőség!Kapcsolódó cikkek

Kanapé gyerekszobába

Kanapé gyerekszobába

Nekik is fontos a minőség!
Lámpát a falra!

Lámpát a falra!

Még a lámpában is a kedvenc bújik meg!
Gyerekmatrac kínálat

Gyerekmatrac kínálat

Amin a gyermek jót alszik…!
Rattan, fonott komódot, tárolót

Rattan, fonott komódot, tárolót

Ne heverjen a holmi szanaszét: tegyük inkább ebbe!
Matracot rugósan

Matracot rugósan

Az örök kedvenc: rugós matrac