Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Előszobába: cipősszekrények és falak

Akár kicsi, akár nagy az előszobánk, egy praktikus és szép bútornak lennie kell benne, ahová lepakolhatunk – és mellesleg megadja a helyiség hangulatát.

Az előszoba praktikus berendezése nemcsak azért fontos, hogy elindulva vagy hazaérve „kezünk alá dolgozzon” egy kisbútor, ahol a cipőket, az esernyőt, a kabátot, a kulcsot tartjuk - minden lényeges tárgyat elhelyezhetünk rajta vagy benne, ami elinduláskor kell, és lepakolhatunk rá, ha hazaértünk.

Emellett azonban ez a bútor a vendégfogadó is: aki hozzánk érkezik, először az előszobába lép be. Nem mindegy, milyen hangulatot áraszt ez a helyiség, melyhez a bútorok sokban hozzájárulnak!

Egy kis előszoba ugyanolyan jól berendezhető, mint egy nagyobb, csak a megfelelő bútorok kellenek hozzá!

A kalaptartó, a fogas, a cipősszekrény és a tükör egy kisméretű szekrényben is elfér – erre jó az előszobafal, ez a „négy az egyben” jellegű kisbútor, amely egyszerű vonalvezetésével mutatós és közben abszolút helytakarékos!

Választhatunk közülük is kisebbet és nagyobbat, egyszerű, modern vagy minimalista megjelenésűt, de a klasszikus stílus rajongói sem maradnak hoppon, ha egy igazán hagyományos, díszléces előszobafalat szeretnének…

Némelyik modellt hozzáillő szekrénnyel is kiegészíthetjük, ha mégsem bizonyul elégnek a hely, illetve számos szekrény elemes bútorcsalád része, így a stílusában akár más helyiségeket is berendezhetünk.

Ellenben ha csak úgy illeszthető tökéletesen a helyre, akár külön elemként is miénk lehet a fiókos cipősszekrény és a polcos-akasztós fogas.

Egy méretesebb előszoba nagyobb variációs lehetőségekkel bír: használjuk ki a teret! Kiválóan mutat benne egy méretesebb előszobaszekrény, amelyben nemcsak sok fiók – egyben cipősszekrény -, hanem akasztós szekrény és számos kisebb pakolófelület van. Több kabát is kényelmesen elfér a fogason, nem kell őket folyton elrakni szem elől.

A változatos külsejű előszoba berendezéseket gyönyörű fa árnyalatokban rendelhetjük, egyes modelleknél a fiókok és a szekrény frontrésze trendin kétszínű. Ha csak arra van szükségünk, külön cipősszekrényt és cipőtartót is találunk. Bőven van választási lehetőség!Kapcsolódó cikkek

Kiegészítőt fenyőben!

Kiegészítőt fenyőben!

Fenyős jó reggelt!
Gyerekszékek tanuláshoz, munkához

Gyerekszékek tanuláshoz, munkához

Gyerek forgószékből is a legjobbat!
Ágykeretet trópusi keményfából

Ágykeretet trópusi keményfából

Trópusok a hálószobában!
Ha puff jár az dohányzóasztalhoz?

Ha puff jár az dohányzóasztalhoz?

Hangulatos dohányzóasztal-szett kis terekbe
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek az ülőgarnitúrára