Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Én kicsi fotelem...

Ha munkából hazafelé – vagy már a munkahelyen is – arra gondolunk, milyen kellemes lesz majd belehuppanni kedvenc fotelünkbe és lazítani kicsit, mindenképp kell nekünk egy kényelmes fotel!

fotelek nemcsak az ülőgarnitúra részeként mutatnak jól, sőt nem is csak a garnitúra tartozékaként lehet őket használni. Ha arra vágyunk, hogy a szoba sarkában, egy kellemes fényű lámpa mellett olvasgassunk vagy tévézzünk a fotelben, különálló darabként is tökéletes szolgálatot tesz, akkor is, ha egyébként az ülőgarnitúra része.

De kedvenc fotelünket magában is kiválaszthatjuk, már meglevő bútoraink mellé, a szoba – vagy akár az iroda - hangulatába illesztve.

Ha sokat ülünk a fotelben, érdemes egy igazán kényelmes darabba beruházni: legyen az klasszikus megjelenésű – akár régies stílusú, görgős vagy fémlábas fotel -, vagy szögletes vonalvezetésű, merész megoldásokkal élő, igazán modern darab.

Egy kagylófotel például igen mutatós, de hosszas ücsörgésre talán nem a legjobb.

Az „álomfotel” lehet kárpitozott, valódi bőr, textilbőr vagy impregnált szövettel borított – utóbbi a könnyű tisztíthatósága miatt irodába különösen jól jön -, és kialakítását tekintve is igen széles a választék.

Válogathatunk a fix kialakítású modellek közül – melyek közt lábtartós és billenős is megtalálható -, a fotelünk lehet szivacsos, hullám- vagy bonellrugós.

Vagy akár táskarugósat is választhatunk: ez elsősorban olyan modellekre jellemző, melyek az ötvenes-hatvanas évek stílusát a modern dizájnnal vegyítik, és akár ágynak is használhatók.

A fotel a nappali elmaradhatatlan tartozéka, de a hálószobában vagy a gyerekszobában is megállja a helyét – különösen, hogy gyerekmodellek is kaphatók, igen mutatós és vidám megjelenéssel.Kapcsolódó cikkek

Gyerek író- és számítógépasztalokról

Gyerek író- és számítógépasztalokról

Jó íróasztalt hosszú távra!
Dohányzóasztalt üveglappal!

Dohányzóasztalt üveglappal!

Átlátszó kisegítőt a nappaliba!
Modern kanapék

Modern kanapék

Stílus és design egy helyen!
A nappali szekrénysora

A nappali szekrénysora

Válaszd ki a nappali főszereplőjét!
Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

A szükséges plusszok!