Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Én kicsi fotelem...

Ha munkából hazafelé – vagy már a munkahelyen is – arra gondolunk, milyen kellemes lesz majd belehuppanni kedvenc fotelünkbe és lazítani kicsit, mindenképp kell nekünk egy kényelmes fotel!

fotelek nemcsak az ülőgarnitúra részeként mutatnak jól, sőt nem is csak a garnitúra tartozékaként lehet őket használni. Ha arra vágyunk, hogy a szoba sarkában, egy kellemes fényű lámpa mellett olvasgassunk vagy tévézzünk a fotelben, különálló darabként is tökéletes szolgálatot tesz, akkor is, ha egyébként az ülőgarnitúra része.

De kedvenc fotelünket magában is kiválaszthatjuk, már meglevő bútoraink mellé, a szoba – vagy akár az iroda - hangulatába illesztve.

Ha sokat ülünk a fotelben, érdemes egy igazán kényelmes darabba beruházni: legyen az klasszikus megjelenésű – akár régies stílusú, görgős vagy fémlábas fotel -, vagy szögletes vonalvezetésű, merész megoldásokkal élő, igazán modern darab.

Egy kagylófotel például igen mutatós, de hosszas ücsörgésre talán nem a legjobb.

Az „álomfotel” lehet kárpitozott, valódi bőr, textilbőr vagy impregnált szövettel borított – utóbbi a könnyű tisztíthatósága miatt irodába különösen jól jön -, és kialakítását tekintve is igen széles a választék.

Válogathatunk a fix kialakítású modellek közül – melyek közt lábtartós és billenős is megtalálható -, a fotelünk lehet szivacsos, hullám- vagy bonellrugós.

Vagy akár táskarugósat is választhatunk: ez elsősorban olyan modellekre jellemző, melyek az ötvenes-hatvanas évek stílusát a modern dizájnnal vegyítik, és akár ágynak is használhatók.

A fotel a nappali elmaradhatatlan tartozéka, de a hálószobában vagy a gyerekszobában is megállja a helyét – különösen, hogy gyerekmodellek is kaphatók, igen mutatós és vidám megjelenéssel.Kapcsolódó cikkek

A nappali szekrénysora

A nappali szekrénysora

Válaszd ki a nappali főszereplőjét!
Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Mit nekem egy kanapé?!
Ágyneműtartós kanapék

Ágyneműtartós kanapék

Két legyet egy csapásra!
Mennyezeti csillár és lámpa

Mennyezeti csillár és lámpa

Lámpából dísztárgyat!
Komódot fenyőben!

Komódot fenyőben!

Pakoláshoz ideális - látványra sem kutya...!