Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Ágyneműtartós kanapék

Ha kevés a hely a szobátokban, vagy az ágyneműt minden nap szeretnétek elrejteni, akkor olyan kanapét válasszatok, melyben ágyneműtartó is van, így rengeteg helyet megspórolhattok.

Kihúzható ágyneműtartó fiókok

Ha kanapétoknak dupla szivacsozású ülőfelülete van, akkor annak felső rétegét a kihúzott ágyneműtartó fiókokra kihajtva kétszemélyes fekhelyet kaptok. Alatta teljes méretű, könnyen hozzáférhető, fiókos ágyneműtartót találtok. Gyerekszobákba ez igen kedvelt megoldás.

Lebillentős kanapék

Azokban a kanapé típusokban, amelyeknél a az ágyat a háttámla ledöntésével lehet használni, szintén viszonylag nagy méretű ágyneműtartót találtok. Előnyük, hogy a fekvőfelület teljesen sík, így alvásra ez a legideálisabb választás, viszont az ágyneműtartóhoz kissé nehezebb hozzáférni, mint a kihúzható változatoknál. Előrehúzva az ülőlapot és feltérdelve az ágyra lehet hozzáférni a legkönnyebben. Sokan nem szeretik ezt a típust, de mivel elég nagy a pakolóhely, nem rossz választás.

Ágygéppel szerelt változatok

A hagyományos, három darabban kihajtogatható kanapék esetében is előfordul az ágyneműtartó, de mivel itt a vendégágy szerkezete foglalja el a legtöbb helyet, túl nagy pakoló rekeszre ne számítsatok. A kihajtogatott vendégágy alatt található az ágyneműtartó, amibe esetleg egy garnitúra ágyneműt lehet elhelyezni. Hátránya még, hogy a vendégágy meglehetősen alacsony, ezért főleg az idősebbek nem szeretik, mivel nehéz felállni róla. Ha nem magatoknak, hanem csak a vendégeknek szánjátok, nem kell aggódni miatta, néhány éjszakát mindenki kibír egy ilyen típusú kanapén.Kapcsolódó cikkek

Székek munkához, tanuláshoz

Székek munkához, tanuláshoz

Munkára forgószékben!
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Ha fontos a vendégek kényelme!
Rattan, fonott komódot, tárolót

Rattan, fonott komódot, tárolót

Ne heverjen a holmi szanaszét: tegyük inkább ebbe!
Szépség

Szépség

Kanapé és a szépség...
Gerincvédő zónás kanapék

Gerincvédő zónás kanapék

Ha nem csak a kényelem a fontos, hanem az egészség is!