Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Ágyneműtartós kanapék

Ha kevés a hely a szobátokban, vagy az ágyneműt minden nap szeretnétek elrejteni, akkor olyan kanapét válasszatok, melyben ágyneműtartó is van, így rengeteg helyet megspórolhattok.

Kihúzható ágyneműtartó fiókok

Ha kanapétoknak dupla szivacsozású ülőfelülete van, akkor annak felső rétegét a kihúzott ágyneműtartó fiókokra kihajtva kétszemélyes fekhelyet kaptok. Alatta teljes méretű, könnyen hozzáférhető, fiókos ágyneműtartót találtok. Gyerekszobákba ez igen kedvelt megoldás.

Lebillentős kanapék

Azokban a kanapé típusokban, amelyeknél a az ágyat a háttámla ledöntésével lehet használni, szintén viszonylag nagy méretű ágyneműtartót találtok. Előnyük, hogy a fekvőfelület teljesen sík, így alvásra ez a legideálisabb választás, viszont az ágyneműtartóhoz kissé nehezebb hozzáférni, mint a kihúzható változatoknál. Előrehúzva az ülőlapot és feltérdelve az ágyra lehet hozzáférni a legkönnyebben. Sokan nem szeretik ezt a típust, de mivel elég nagy a pakolóhely, nem rossz választás.

Ágygéppel szerelt változatok

A hagyományos, három darabban kihajtogatható kanapék esetében is előfordul az ágyneműtartó, de mivel itt a vendégágy szerkezete foglalja el a legtöbb helyet, túl nagy pakoló rekeszre ne számítsatok. A kihajtogatott vendégágy alatt található az ágyneműtartó, amibe esetleg egy garnitúra ágyneműt lehet elhelyezni. Hátránya még, hogy a vendégágy meglehetősen alacsony, ezért főleg az idősebbek nem szeretik, mivel nehéz felállni róla. Ha nem magatoknak, hanem csak a vendégeknek szánjátok, nem kell aggódni miatta, néhány éjszakát mindenki kibír egy ilyen típusú kanapén.Kapcsolódó cikkek

Kell egy jó konyhabútor!

Kell egy jó konyhabútor!

Hogy igazán kézre álljon a konyha…
Székek munkához, tanuláshoz

Székek munkához, tanuláshoz

Munkára forgószékben!
Ágykeretet klasszikusban

Ágykeretet klasszikusban

Klasszat, klasszikusban!
Franciaágyat takaróval

Franciaágyat takaróval

Ha nem szeretsz beágyazni...
Ülőgarnitúrát a sarokba!

Ülőgarnitúrát a sarokba!

Jobbosat vagy balosat?