Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Komódot, kisszekrényt a tároláshoz

Nincs is praktikusabb tárolóhely egy mutatós komódnál! Nemcsak kiválóan pakolható, de a teteje dekorálható és számos olyan tárgy is elfér rajta, ami jó, ha kéznél van.

Egy szoba akkor teljes, ha van benne komód is! Ezeknek a remekül kihasználható kisbútoroknak mindenütt van helyük, és általában nem maradnak üresen. Akár a nappali, akár a hálószoba, a gyerekszoba vagy a vendégszoba bútorai, mindig lesz bele mit pakolni – ugyanígy az előszoba, dolgozószoba vagy az iroda kiváló tárolószekrényei is: a fal mellett mindig elférnek, tetejükre pedig bármit rakhatunk.

Hogy milyen változatban választjuk őket, csak rajtunk múlik: praktikus pakolóhellyel szolgál, akár a fiókokból van több, akár a csukható ajtókból, melyek mögött értékes polcos rész bújik meg, és a tartalmát kényelmesen elrejthetjük szem elől!

Milyen komód illik a szobánkba, irodánkba? Számos stílus közül választhatunk: a gyerekszoba egyszerű, de színes frontrészeivel rendkívül mutatós tárolószekrényei igazán otthonossá teszik a kicsik szobáját.

Sokan szeretik a praktikus, a fenyőbútorok megjelenését imitáló komódokat, amelyek kellemes hangulatot teremtenek.

Persze, akár bükk vagy tölgy tömörfa kisszekrény is lehet a miénk - egyszerű és modern megjelenésűt ugyanúgy találunk: utóbbi a természetesség és a minimál dizájn tökéletes egyvelege.

A modern és minimalista bútorok kedvelői számára is igazi kánaán a kínálat! Az egyszerűbb, szépséges fa árnyalatú komódoktól kezdve az üdítően újszerű és rendkívül dizájnos megoldásokig bármilyen tárolószekrényből válogathatnak, szinte bármilyen színben!

A klasszikus berendezés híveinek is jut komód bőven: ha a hagyományos formákhoz ragaszkodunk, az elegáns lábakkal, csodálatos faragással, patinázott sárgaréz fogantyúkkal készült, vagy a némileg visszafogottabb eleganciájukkal vonzó komódokat nekünk találták ki.

Étkezőbe és irodába különösen szépek. Bármilyen stílust választunk is, nem fogunk csalódni bennük!Kapcsolódó cikkek

Asztali lámpa választék

Asztali lámpa választék

Teremtsünk fényt!
Rugós kanapék

Rugós kanapék

Mikor válasszunk rugós kanapét?
Emeletes és galériaágyat a gyereknek

Emeletes és galériaágyat a gyereknek

Ha kicsi a hely a gyerekszobában...
Gyerekszobai kiegészítők: fotel és fogas

Gyerekszobai kiegészítők: fotel és fogas

Egyedit és kedveset a gyerkőcnek!