Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Komódot, kisszekrényt a tároláshoz

Nincs is praktikusabb tárolóhely egy mutatós komódnál! Nemcsak kiválóan pakolható, de a teteje dekorálható és számos olyan tárgy is elfér rajta, ami jó, ha kéznél van.

Egy szoba akkor teljes, ha van benne komód is! Ezeknek a remekül kihasználható kisbútoroknak mindenütt van helyük, és általában nem maradnak üresen. Akár a nappali, akár a hálószoba, a gyerekszoba vagy a vendégszoba bútorai, mindig lesz bele mit pakolni – ugyanígy az előszoba, dolgozószoba vagy az iroda kiváló tárolószekrényei is: a fal mellett mindig elférnek, tetejükre pedig bármit rakhatunk.

Hogy milyen változatban választjuk őket, csak rajtunk múlik: praktikus pakolóhellyel szolgál, akár a fiókokból van több, akár a csukható ajtókból, melyek mögött értékes polcos rész bújik meg, és a tartalmát kényelmesen elrejthetjük szem elől!

Milyen komód illik a szobánkba, irodánkba? Számos stílus közül választhatunk: a gyerekszoba egyszerű, de színes frontrészeivel rendkívül mutatós tárolószekrényei igazán otthonossá teszik a kicsik szobáját.

Sokan szeretik a praktikus, a fenyőbútorok megjelenését imitáló komódokat, amelyek kellemes hangulatot teremtenek.

Persze, akár bükk vagy tölgy tömörfa kisszekrény is lehet a miénk - egyszerű és modern megjelenésűt ugyanúgy találunk: utóbbi a természetesség és a minimál dizájn tökéletes egyvelege.

A modern és minimalista bútorok kedvelői számára is igazi kánaán a kínálat! Az egyszerűbb, szépséges fa árnyalatú komódoktól kezdve az üdítően újszerű és rendkívül dizájnos megoldásokig bármilyen tárolószekrényből válogathatnak, szinte bármilyen színben!

A klasszikus berendezés híveinek is jut komód bőven: ha a hagyományos formákhoz ragaszkodunk, az elegáns lábakkal, csodálatos faragással, patinázott sárgaréz fogantyúkkal készült, vagy a némileg visszafogottabb eleganciájukkal vonzó komódokat nekünk találták ki.

Étkezőbe és irodába különösen szépek. Bármilyen stílust választunk is, nem fogunk csalódni bennük!Kapcsolódó cikkek

A nappali szekrénysora

A nappali szekrénysora

Válaszd ki a nappali főszereplőjét!
Ágyneműtartós kanapék

Ágyneműtartós kanapék

Két legyet egy csapásra!
Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Legyen menő a nappali kedvence!
Ágykeretet gyereknek, kamasznak

Ágykeretet gyereknek, kamasznak

A gyerek akár versenyautóban is alhat!
Ágykeretet tömör fenyőből

Ágykeretet tömör fenyőből

Micsoda ágy, micsoda vágy!