Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Komódot, kisszekrényt a tároláshoz

Nincs is praktikusabb tárolóhely egy mutatós komódnál! Nemcsak kiválóan pakolható, de a teteje dekorálható és számos olyan tárgy is elfér rajta, ami jó, ha kéznél van.

Egy szoba akkor teljes, ha van benne komód is! Ezeknek a remekül kihasználható kisbútoroknak mindenütt van helyük, és általában nem maradnak üresen. Akár a nappali, akár a hálószoba, a gyerekszoba vagy a vendégszoba bútorai, mindig lesz bele mit pakolni – ugyanígy az előszoba, dolgozószoba vagy az iroda kiváló tárolószekrényei is: a fal mellett mindig elférnek, tetejükre pedig bármit rakhatunk.

Hogy milyen változatban választjuk őket, csak rajtunk múlik: praktikus pakolóhellyel szolgál, akár a fiókokból van több, akár a csukható ajtókból, melyek mögött értékes polcos rész bújik meg, és a tartalmát kényelmesen elrejthetjük szem elől!

Milyen komód illik a szobánkba, irodánkba? Számos stílus közül választhatunk: a gyerekszoba egyszerű, de színes frontrészeivel rendkívül mutatós tárolószekrényei igazán otthonossá teszik a kicsik szobáját.

Sokan szeretik a praktikus, a fenyőbútorok megjelenését imitáló komódokat, amelyek kellemes hangulatot teremtenek.

Persze, akár bükk vagy tölgy tömörfa kisszekrény is lehet a miénk - egyszerű és modern megjelenésűt ugyanúgy találunk: utóbbi a természetesség és a minimál dizájn tökéletes egyvelege.

A modern és minimalista bútorok kedvelői számára is igazi kánaán a kínálat! Az egyszerűbb, szépséges fa árnyalatú komódoktól kezdve az üdítően újszerű és rendkívül dizájnos megoldásokig bármilyen tárolószekrényből válogathatnak, szinte bármilyen színben!

A klasszikus berendezés híveinek is jut komód bőven: ha a hagyományos formákhoz ragaszkodunk, az elegáns lábakkal, csodálatos faragással, patinázott sárgaréz fogantyúkkal készült, vagy a némileg visszafogottabb eleganciájukkal vonzó komódokat nekünk találták ki.

Étkezőbe és irodába különösen szépek. Bármilyen stílust választunk is, nem fogunk csalódni bennük!Kapcsolódó cikkek

Matracot habbal

Matracot habbal

Matracot habbal: Hab matraccal az éjszakába.
Emeletes és galériaágyat a gyereknek

Emeletes és galériaágyat a gyereknek

Ha kicsi a hely a gyerekszobában...
Használjunk bútorápoló szert!

Használjunk bútorápoló szert!

Mit tehetünk még bútorainkért?
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Ha fontos a vendégek kényelme!
Gyerekmatrac kínálat

Gyerekmatrac kínálat

Amin a gyermek jót alszik…!