Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Gyerekszékek tanuláshoz, munkához

Szükségünk lenne egy mutatós forgószékre? Nem találjuk azt a modellt, ami a gyerekszoba bútoraihoz és az íróasztalhoz is remekül passzol? Nézzünk jól körül!

Nem mindig egyszerű rálelni az ideális bútordarabra, különösen, ha már van mihez igazítanunk. Egyiknek a színe nem az igazi, a másiknak a formája. Nagy kínálatból azonban könnyebb választani! Szóval, milyen legyen az a gyerek forgószék?

Könnyű magasság-állítás, mutatós csillaglábak jellemzi ezeket a mutatós kisbútorokat - nem nehéz velük közlekedni sem a szobában. Már csak a stílus kérdés!

Ha csemeténk még kicsi, lepjük meg egy kedvenc állatot, mesehőst formázó gyerekszékkel, amely aranyos megjelenése mellett igazán kényelmes is, textilbőr ülőfelületével és háttámlájával. Vagy legyen a lurkó kedvence egy tetőtől-talpig rózsaszín szék?

Már inkább kamaszosak, sőt kifejezetten trendik a mintás textilbőrrel bevont, rétegelt lemezes modellek, melyek a legkülönfélébb színekben és mintákkal választhatók.

A rétegelt lemezből készült gyerek forgószékek között megtaláljuk az inkább fiúsabb, kellemes fa árnyalatokban kapható, és a lányosabb, fehér vagy lila modelleket: nemcsak modern megjelenésük, hanem érdekes háttámlájuk is vonzó!

Divatos székben szeretne ülni a lányunk, fiunk? Engedjünk a rendkívül nőies, narancs vagy fehér színű textilbőr bevonatos forgószékek csábításának, csillogó krómozott acél lábakkal, vagy a műanyag ülőfelületű, párnázott, piros vagy zöld változatoknak, melyeket – ha nem ilyen lábuk lenne – akár egy kávézóban is el tudnánk képzelni…

Egyszerűbb megjelenésű, de színes, praktikus forgószékre gondoltunk? Legalább háromféle változatban lehetnek a miénk, fekete műanyag lábbal, változatos szövetszínekben, karfával vagy anélkül. Kifejezetten sportos megjelenésűre is voksolhatunk, vagy akár olyanra, ami egy sportkocsi ülésére emlékeztet…Nem kérdés, hogy örülni fog neki a gyerek!Kapcsolódó cikkek

Modern kanapék

Modern kanapék

Stílus és design egy helyen!
Klasszikus kanapék

Klasszikus kanapék

Hagyományos stílus, hagyományos kialakítás...
Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

Hogy miért előnyös? Kattints és nézd meg!
Rugós kanapék

Rugós kanapék

Mikor válasszunk rugós kanapét?
Előszobabútort fenyőben!

Előszobabútort fenyőben!

Hogy az előszoba se maradjon fenyő nélkül…