Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Gyerekszékek tanuláshoz, munkához

Szükségünk lenne egy mutatós forgószékre? Nem találjuk azt a modellt, ami a gyerekszoba bútoraihoz és az íróasztalhoz is remekül passzol? Nézzünk jól körül!

Nem mindig egyszerű rálelni az ideális bútordarabra, különösen, ha már van mihez igazítanunk. Egyiknek a színe nem az igazi, a másiknak a formája. Nagy kínálatból azonban könnyebb választani! Szóval, milyen legyen az a gyerek forgószék?

Könnyű magasság-állítás, mutatós csillaglábak jellemzi ezeket a mutatós kisbútorokat - nem nehéz velük közlekedni sem a szobában. Már csak a stílus kérdés!

Ha csemeténk még kicsi, lepjük meg egy kedvenc állatot, mesehőst formázó gyerekszékkel, amely aranyos megjelenése mellett igazán kényelmes is, textilbőr ülőfelületével és háttámlájával. Vagy legyen a lurkó kedvence egy tetőtől-talpig rózsaszín szék?

Már inkább kamaszosak, sőt kifejezetten trendik a mintás textilbőrrel bevont, rétegelt lemezes modellek, melyek a legkülönfélébb színekben és mintákkal választhatók.

A rétegelt lemezből készült gyerek forgószékek között megtaláljuk az inkább fiúsabb, kellemes fa árnyalatokban kapható, és a lányosabb, fehér vagy lila modelleket: nemcsak modern megjelenésük, hanem érdekes háttámlájuk is vonzó!

Divatos székben szeretne ülni a lányunk, fiunk? Engedjünk a rendkívül nőies, narancs vagy fehér színű textilbőr bevonatos forgószékek csábításának, csillogó krómozott acél lábakkal, vagy a műanyag ülőfelületű, párnázott, piros vagy zöld változatoknak, melyeket – ha nem ilyen lábuk lenne – akár egy kávézóban is el tudnánk képzelni…

Egyszerűbb megjelenésű, de színes, praktikus forgószékre gondoltunk? Legalább háromféle változatban lehetnek a miénk, fekete műanyag lábbal, változatos szövetszínekben, karfával vagy anélkül. Kifejezetten sportos megjelenésűre is voksolhatunk, vagy akár olyanra, ami egy sportkocsi ülésére emlékeztet…Nem kérdés, hogy örülni fog neki a gyerek!Kapcsolódó cikkek

Ágyneműtartó nélkül

Ágyneműtartó nélkül

Valamit valamiért...
Nagy segítség: a tálalószekrény

Nagy segítség: a tálalószekrény

A bútor, ami nem hiányozhat a tálaláshoz!
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek az ülőgarnitúrára
Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Mit nekem egy kanapé?!
Író- és számítógépasztalokról

Író- és számítógépasztalokról

Dolgozni csak pontosan, szépen: szép íróasztalon!