Fejléc scriptblokk

Franciaágyat kárpittal

Maga a 2 személyes álom – akár modern, akár hagyományos megjelenésű franciaágyat keresünk, a kárpitozott modellekkel nem járunk rosszul. A matrac már bennük van, ágyneműtartósak és nagyon mutatósak!

Azoknak, akik nemcsak ágykeretet szeretnének, hanem egy kész franciaágyat, és nem szívesen bajlódnak ágytakaróval, tökéletes választás a kárpitozott franciaágy. Elég csak a modellt kiválasztani, amely leginkább illik a hálószoba vagy a vendégszoba bútorzatához, hangulatához, a franciaágy vázát, fekvőfelületét és – ha vannak – díszpárnáit is kérhetjük más-más szövettel.

Miért praktikus a kárpitozott franciaágy? Ez a 2 személyes fekhely két méretben is kérhető. Eleve benne van a matrac, nem kell hozzá külön vásárolni – ráadásul a bonellrugós matracok csodás kényelmet biztosítanak mindennapos alvásra.

Az ágy könnyen kezelhető: ha beágyaznánk, a gázrugós megoldásnak köszönhetően egyszerűen felnyitható és nyomtalanul eltüntethető benne az ágynemű – meg más is, amit elpakolnánk szem elől. Az ágyneműtartós rész elég tágas hozzá. 

A fokozott kényelemről és egészséges alvásról egyes modellek esetében a relax zóna vagy a dupla szivacs is gondoskodik, a bonellrugós megoldás azonban valamennyi ágy esetében tökéletes alvást biztosít.

A klasszikus kárpitozott franciaágyak kedvelői több hagyományos megjelenésű, mutatós modell közül választhatnak, változatos fejvéggel és mintázattal, akár a „legyezős” típusból is. Nem marad hoppon, aki a karfás, oldaltámlás változatot szereti, és többféle, afrikai hangulatot idéző franciaágyból is választhatunk.

A modern stílus rajongói különleges színvilágú, illetve textilbőr alsó résszel és fejtámlával készült szépségek közül válogathatnak, sőt, akár a retro és a modern különös egyvelege is trónolhat a hálószobájukban. A modern kárpitozott franciaágyak közt is megtaláljuk az elegánsakat, így valóban mindenki rálelhet a neki leginkább tetsző darabra. Kellemes válogatást!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Dekor és gyermek lámpa kínálat

Dekor és gyermek lámpa kínálat

Dekoráljunk fényekkel!
Fix kanapé vagy heverő kell?

Fix kanapé vagy heverő kell?

Nappaliba vagy kicsi hálószobába?
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Nagyobb méretű ülőgarnitúrára zsákvászont!
Én kicsi fotelem...

Én kicsi fotelem...

Az otthoni kedvenc
Kanapét vendégágynak!

Kanapét vendégágynak!

Pár éjszakás kényelemhez...