Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Franciaágyat kárpittal

Maga a 2 személyes álom – akár modern, akár hagyományos megjelenésű franciaágyat keresünk, a kárpitozott modellekkel nem járunk rosszul. A matrac már bennük van, ágyneműtartósak és nagyon mutatósak!

Azoknak, akik nemcsak ágykeretet szeretnének, hanem egy kész franciaágyat, és nem szívesen bajlódnak ágytakaróval, tökéletes választás a kárpitozott franciaágy. Elég csak a modellt kiválasztani, amely leginkább illik a hálószoba vagy a vendégszoba bútorzatához, hangulatához, a franciaágy vázát, fekvőfelületét és – ha vannak – díszpárnáit is kérhetjük más-más szövettel.

Miért praktikus a kárpitozott franciaágy? Ez a 2 személyes fekhely két méretben is kérhető. Eleve benne van a matrac, nem kell hozzá külön vásárolni – ráadásul a bonellrugós matracok csodás kényelmet biztosítanak mindennapos alvásra.

Az ágy könnyen kezelhető: ha beágyaznánk, a gázrugós megoldásnak köszönhetően egyszerűen felnyitható és nyomtalanul eltüntethető benne az ágynemű – meg más is, amit elpakolnánk szem elől. Az ágyneműtartós rész elég tágas hozzá. 

A fokozott kényelemről és egészséges alvásról egyes modellek esetében a relax zóna vagy a dupla szivacs is gondoskodik, a bonellrugós megoldás azonban valamennyi ágy esetében tökéletes alvást biztosít.

A klasszikus kárpitozott franciaágyak kedvelői több hagyományos megjelenésű, mutatós modell közül választhatnak, változatos fejvéggel és mintázattal, akár a „legyezős” típusból is. Nem marad hoppon, aki a karfás, oldaltámlás változatot szereti, és többféle, afrikai hangulatot idéző franciaágyból is választhatunk.

A modern stílus rajongói különleges színvilágú, illetve textilbőr alsó résszel és fejtámlával készült szépségek közül válogathatnak, sőt, akár a retro és a modern különös egyvelege is trónolhat a hálószobájukban. A modern kárpitozott franciaágyak közt is megtaláljuk az elegánsakat, így valóban mindenki rálelhet a neki leginkább tetsző darabra. Kellemes válogatást!Kapcsolódó cikkek

Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

Hogy miért előnyös? Kattints és nézd meg!
Kell egy jó konyhabútor!

Kell egy jó konyhabútor!

Hogy igazán kézre álljon a konyha…
Kókuszmatracokról

Kókuszmatracokról

Kókuszréteg a kényelmes alvásért!
Ágykeretet trópusi keményfából

Ágykeretet trópusi keményfából

Trópusok a hálószobában!