Fejléc scriptblokk

Kanapé gyerekszobába

Neki is lesz kanapéja, mint a felnőtteknek, így ha jól választasz biztos lehetsz benne, hogy ki sem lehet szedni belőle!

Mivel gyermekeink a legfontosabbak, ezért ezeknél a kanapénál különösen fontos, hogy ne legyenek éles, kiálló részek amik megsérthetik!

Elsődleges szempont, hogy kopásálló, könnyen tisztítható szövettel legyen bevonva, hogy gyermeked sokáig nyúzhassa! Ha megteheted, válassz lemosható szövetet, vagy szennytaszító huzatokat, esetleg textilbőrt.

Ha helyet is akarsz spórolni, jól jön, ha elfér benne az ágynemű. Igaz, hogy a gyermek ágynemű garnitúrák nem foglalnak sok helyet, de használhatod egyéb más holmi tárolására is.

Az Ő testsúlyuk kisebb mint egy felnőtt emberé, így a rugalmasság elsőrendű! A fekvőfelület kellően rugalmas, mégis jó tartású legyen. Nyugodtan választhatsz szivacsos típust is, csak ne legyen 8-10 cm-nél vékonyabb.

Ne elégedjünk meg a legolcsóbbal! Szánjunk rá kicsivel többet, hiszen gyermekünkről van szó, akinek az egészsége, fejlődése a legfontosabb a számunkra!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Bútorozzunk elemekkel!

Bútorozzunk elemekkel!

Elemezzük tovább a szobát!
Hangulatos evéshez: sarokétkező

Hangulatos evéshez: sarokétkező

A sarok, ami foglyul ejt!
Író- és számítógépasztalokról

Író- és számítógépasztalokról

Dolgozni csak pontosan, szépen: szép íróasztalon!
Valódi bőr anyagok

Valódi bőr anyagok

Lássuk a valódi bőr előnyeit és hátrányait...
Használjunk bútorápoló szert!

Használjunk bútorápoló szert!

Mit tehetünk még bútorainkért?