Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Kanapé gyerekszobába

Neki is lesz kanapéja, mint a felnőtteknek, így ha jól választasz biztos lehetsz benne, hogy ki sem lehet szedni belőle!

Mivel gyermekeink a legfontosabbak, ezért ezeknél a kanapénál különösen fontos, hogy ne legyenek éles, kiálló részek amik megsérthetik!

Elsődleges szempont, hogy kopásálló, könnyen tisztítható szövettel legyen bevonva, hogy gyermeked sokáig nyúzhassa! Ha megteheted, válassz lemosható szövetet, vagy szennytaszító huzatokat, esetleg textilbőrt.

Ha helyet is akarsz spórolni, jól jön, ha elfér benne az ágynemű. Igaz, hogy a gyermek ágynemű garnitúrák nem foglalnak sok helyet, de használhatod egyéb más holmi tárolására is.

Az Ő testsúlyuk kisebb mint egy felnőtt emberé, így a rugalmasság elsőrendű! A fekvőfelület kellően rugalmas, mégis jó tartású legyen. Nyugodtan választhatsz szivacsos típust is, csak ne legyen 8-10 cm-nél vékonyabb.

Ne elégedjünk meg a legolcsóbbal! Szánjunk rá kicsivel többet, hiszen gyermekünkről van szó, akinek az egészsége, fejlődése a legfontosabb a számunkra!Kapcsolódó cikkek

Gyerek író- és számítógépasztalokról

Gyerek író- és számítógépasztalokról

Jó íróasztalt hosszú távra!
Ágykeretet trópusi keményfából

Ágykeretet trópusi keményfából

Trópusok a hálószobában!
Fali kép dekorációk

Fali kép dekorációk

Milyen hangulatot szeretnénk?
Használjunk bútorápoló szert!

Használjunk bútorápoló szert!

Mit tehetünk még bútorainkért?
Ágykeretet tömör fenyőből

Ágykeretet tömör fenyőből

Micsoda ágy, micsoda vágy!