Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Kanapé gyerekszobába

Neki is lesz kanapéja, mint a felnőtteknek, így ha jól választasz biztos lehetsz benne, hogy ki sem lehet szedni belőle!

Mivel gyermekeink a legfontosabbak, ezért ezeknél a kanapénál különösen fontos, hogy ne legyenek éles, kiálló részek amik megsérthetik!

Elsődleges szempont, hogy kopásálló, könnyen tisztítható szövettel legyen bevonva, hogy gyermeked sokáig nyúzhassa! Ha megteheted, válassz lemosható szövetet, vagy szennytaszító huzatokat, esetleg textilbőrt.

Ha helyet is akarsz spórolni, jól jön, ha elfér benne az ágynemű. Igaz, hogy a gyermek ágynemű garnitúrák nem foglalnak sok helyet, de használhatod egyéb más holmi tárolására is.

Az Ő testsúlyuk kisebb mint egy felnőtt emberé, így a rugalmasság elsőrendű! A fekvőfelület kellően rugalmas, mégis jó tartású legyen. Nyugodtan választhatsz szivacsos típust is, csak ne legyen 8-10 cm-nél vékonyabb.

Ne elégedjünk meg a legolcsóbbal! Szánjunk rá kicsivel többet, hiszen gyermekünkről van szó, akinek az egészsége, fejlődése a legfontosabb a számunkra!Kapcsolódó cikkek

Ülőgarnitúrát a sarokba!

Ülőgarnitúrát a sarokba!

Jobbosat vagy balosat?
A nappali szekrénysora

A nappali szekrénysora

Válaszd ki a nappali főszereplőjét!
Nagy segítség: a tálalószekrény

Nagy segítség: a tálalószekrény

A bútor, ami nem hiányozhat a tálaláshoz!
Kanapét a mély álomhoz!

Kanapét a mély álomhoz!

Szép kanapé minden éjszakára!
Kell egy jó konyhabútor!

Kell egy jó konyhabútor!

Hogy igazán kézre álljon a konyha…