Kanapé, kanapé, kanapé...

Textilbőr anyagok

Ha a bőr huzatot szereted, de nincs anyagi háttered fedezni a kanapédat, akkor neked fejlesztették ki a textilbőrt. Igazán elegáns és tartós.

A mai textilbőrök tulajdonságai szinte mindenben megegyeznek a valódi bőrével, kivéve az illatukat. Bár a megoldás: Bőr illatú illatosító!

Sajnos vannak rossz minőségű textilbőrök is. Ha a kezedbe fogsz egy műbőr anyagot és meghajtod, akkor a rossz minőségű anyagokon egy hajtási él keletkezik, mint a papíron. Ez sajnos nem tűnik el. Általánosan elmondható, hogy a textilbőröknek lágynak kell lenniük, de nem nyúlhatnak, ugyanakkor nem is lehetnek kemények. Szerencsére a magyar gyártók által használt textilbőrök igazán jó minőségűek és az említett probléma nem fordulhat elő.

A textilbőr anyagok könnyen tisztíthatóak. Legegyszerűbben ablaktisztítóval távolíthatóak el a szennyeződések. Permetezzük le a felületet és töröljük át egy puha ruhával, vagy papírkendővel. Ha végeztünk töröljük át a felületet nedves ruhával, majd töröljük szárazra. Így elkerülhető, hogy a felület foltosodjon. Minden vegyszeres tisztítás előtt végezzünk tesztet egy nem látható helyen és ha végeztünk, vízzel is töröljük át a felületet!

A textilbőr anyagok előnyei:

- tartós, kopásálló anyagok
- jól tűrik a nedvességet
- nagyon könnyen tisztíthatóak
- rengeteg színben kaphatóak

A textilbőr anyagok hátrányai:

- télen hidegnek, nyáron melegnek érezzük
- ruha nélkül van akit irritál a felületük

 

Ajánlom figyelmedbe kapcsolódó írásaimat:
Plüss szövetek
Zsenília szövetek
Mikroszálas szövetek
Zsákvászon anyagok
Lemosható szövetek
Valódi bőr

 

Sok sikert a vásárláshoz!

Krisztián
Kényelem Szakértő

 

vissza a címoldalra 
 


nyithatokanape.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu